Sri Babaji Kriya Yoga Studio
Kurser & klasser

Deltagares upplevelser

Upplevelser från personer som deltagit i Kriya Yoga klasser och meditationskurser. 
"Kriya Yoga är en underbar yogaform som verkligen återskapar balansen i livsenergin🌞 Anna har en lugn och mycket behaglig röst att följa. Kan varmt rekommendera!🌻"

Hanna Forsman, 29 år, Kriya Yoga klass

"Mycket givande och utmanande yoga i en fantastisk miljö. Anna är en mycket kunnig och inkännande lärare. Rekommenderar starkt!"

Sofia Norin, 30 år, Kriya Yoga klass

Har varit med på två stycken kurser och jag är toppennöjd! Anna är en superduktig vägledare. Tydlig och lugn. Känner verkligen att det är nyttiga verktyg jag fått med mig i mitt liv. Kommer hoppa på fler kurser. Tack 🙏

Henrik Hellberg, 25år meditationskurs

”Jag tycker att kursen jag gick var väldigt bra, Anna är grymt duktig och det var en ynnest att få ha en bra ledare. Jag upplevde att jag kom djupare in i meditationen och tack vare upplägget och Anna så kunde jag behålla fokuset bättre. Detta gjorde att det hände saker jag inte trodde skulle hända jag blev förvånad av mig själv att jag kunde klara av det. Denna kurs upplever jag har hjälpt mig i vardagen och givit mig massor av positiva effekter.” 

Jimmy Hertzberg, 26 år, meditationskurs

"Under sommaren 2022 deltog jag i flera Babajis "18 Kriya Asanas" klasser och under hösten i meditationskurserna "Still your mind" och "Sadhana" och nu i vår fortsatt med 18 Kriya sessions online. Det har hjälp mig få ökad kroppshälsa och bättre andning och att kunna meditera på rätt sätt. Mycket bra och inspirerande sessions med bra kvalité i en lugn miljö."

Johan Hertzberg, 68 år, Kriya Yoga och meditationskurs

"Jag gick meditationskursen i juni 2023. Jag fick en bra grund till att fortsätta meditera på egen hand. Anna ger tydliga konkreta övningar som hjälper mig hålla fokus. Stort tack för hjälpen Anna🙏"

Hanna Forsman, Meditationskurs

"Anna lyckades få onlinekursen att kännas som om jag var på plats i hennes studio; hon utstrålar en otrolig värme och närvaro som har en lugnande effekt och som hjälpte mig att stilla mitt sinne. Enkla övningar som är lätta att öva på hemma."

Kristina Tillander, 29 år, meditationskurs